BEGRAFENISSEN GOEMAN: VOOR EEN AFSCHEID ZONDER ZORGEN

Van harte welkom bij Begrafenissen Goeman. Al drie generaties lang begeleiden wij in Sint-Jans-Molenbeek, sinds 2010 ook in Ternat en omstreken, de nabestaanden doorheen de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare.

Met veel expertise en ervaring leveren wij een zo volledig mogelijke service af, op maat van uw wensen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u in alle rust aan het rouwproces beginnen.

Wij nemen de volledige uitvaart en alle andere benodigdheden voor onze rekening, en staan u zo goed mogelijk bij. Op die manier zorgen we samen voor een waardig en passend afscheid voor uw familielid.

Wie zijn wij?

Uitvaartonderneming Goeman werd in 1943 opgericht en wordt vandaag geleid door Sandra Goeman. Zij is reeds de derde generatie Goeman die in het uitvaartwezen stapt. Samen met haar personeel probeert ze de nabestaanden zo goed mogelijk te begeleiden in de periode tussen overlijden en de uitvaart.

Tijdens deze periode staan we u bij op alle mogelijke manieren. We helpen u bij het aangeven van het overlijden en begeleiden u bij andere formaliteiten. We staan in voor het overbrengen van de overledene naar ons eigen funerarium in Ternat. Deze ruimte is voorzien van een groet-ruimte waar familie en vrienden in alle sereniteit afscheid kunnen nemen van de overledene.

Verder staan we in voor de volledige uitvaartplechtigheid. We bespreken samen met u alle aspecten van de begrafenis of crematie, zowel administratief als ceremonieel. Ook het drukwerk kan door ons verzorgd worden. We beschikken over eigen lijkwagens en een ceremonie-voertuig dat ingezet kan worden als volgwagen op vraag van de familie.

Wenst u uw uitvaart op voorhand te regelen? Bij ons kunt u uw specifieke wensen voor de uitvaart kenbaar maken en vastleggen, wij staan u graag bij met raad en daad. Deze vooraf-regeling kan zeer uitgebreid zijn, maar dat hoeft zeker niet. U kunt bij ons ook voor uitvaartverzekeringen terecht. Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren.

Altijd bereikbaar

Omdat wij een persoonlijke service nastreven, met oog voor elk detail, kan u ons natuurlijk dag en nacht telefonisch bereiken, en dit op het nummer 02/460 61 11. Ook kan u gebruikmaken van onze contactpagina.

Online condoleren Contacteer ons

Onze diensten

 • Uiteraard hebt u geen zin om met al deze zorgen geconfronteerd te worden in een emotioneel zware periode. Daarom zorgt begrafenisondernemer Goeman uit Ternat voor al het nodige.

  Lees meer
 • Via deze online condolatiemodule kan u uw medeleven betuigen aan de nabestaanden van de overledene.


  Lees meer
 • Bij Goeman Uitvaartonderneming hebt u natuurlijk ook een ruime keuze uit verschillende kisten. Deze worden steeds met de grootste zorg vervaardigd.

  Lees meer
 • Het verassen van een overledene is een steeds vaker voorkomende keuze. Als moderne begrafenisondernemer biedt ook Goeman uit Ternat alle mogelijkheden

  Lees meer