WIE ZIJN WIJ ?

Uitvaartonderneming Goeman werd in 1943 opgericht en wordt vandaag geleid door Sandra Goeman. Zij is reeds de derde generatie Goeman die in het uitvaartwezen stapt. Samen met haar personeel probeert ze de nabestaanden zo goed mogelijk te begeleiden in de periode tussen overlijden en de uitvaart.

Tijdens deze periode staan we u bij op alle mogelijke manieren. We helpen u bij het aangeven van het overlijden en begeleiden u bij andere formaliteiten. We staan in voor het overbrengen van de overledene naar ons eigen funerarium in Ternat. Deze ruimte is voorzien van een groetruimte waar familie en vrienden in alle sereniteit afscheid kunnen nemen van de overledene.

Verder staan we in voor de volledige uitvaartplechtigheid. We bespreken samen met u alle aspecten van de begrafenis of crematie, zowel administratief als ceremonieel. Ook het drukwerk kan door ons verzorgd worden. We beschikken over eigen lijkwagens en een ceremonievoertuig dat ingezet kan worden als volgwagen op vraag van de familie.

Wenst u uw uitvaart op voorhand te regelen? Bij ons kunt u uw specifieke wensen voor de uitvaart kenbaar maken en vastleggen, wij staan u graag bij met raad en daad. Deze voorafregeling kan zeer uitgebreid zijn, maar dat hoeft zeker niet. U kunt bij ons ook voor uitvaartverzekeringen terecht. Voor meer informatie kunt u ons altijd contacteren.

U kunt ons 7 dagen per week, dag en nacht bereiken op het nummer 02/460 61 11.

Back to Top